Тренінг для школярів 9-Б класу на тему: “Податки – це легко!”

Тренінг для школярів 9-Б класу на тему: “Податки – це легко!”

05.03.2020 на базі Ірпінської_ЗОШ_І_ІІІ_ступенів_17 студенти-консультанти НПЛ_ЮК_УДФСУ в особі Бондаревої_Анни та Любарський_Ілони провели пізнавальний та цікавий тренінг для школярів 9-Б класу на тему: “Податки – це легко!”

В рамках тренінгу було закцентовано увагу цільової аудиторії на важливості сплати податків та зборів до державного бюджету України. Студенти наголосили на особливостях еволюційного порядку формування податків та на змінах, яке зазнало податкове законодавство на сьогодні. Крім того, детально пояснили, хто сплачує податки та збори, які вони бувають та на що реалізуються стягнуті кошти від них. Студенти зазначили, хто здійснює контроль за сплатою податків та яку відповідальність можуть нести платники податків та зборів у разі невиконання норм податкового права. 

Урок був наповнений відео, іграми, тому кожен з учнів 9-Б класу зміг проявити свої здібності та знання в податковій площині, за що отримали смаколики. 

На завершення, хочеться висловити слова вдячності керівництву школи, університету та всім тих, хто сприяв проведенню даного заходу, який релізується в рамках проекту Інноваційні_методики_викладання_в_правопросвітній_діяльності_ЮК_для_школярів_середньої_ланки_ЗОШ, як частина проекту «Посилення регіональної та міжсекторальної співпраці юридичних клінік Київщини», автором якого є ЮК_Право_і_практика м. Біла Церква, який реалізовується за кошти Міжнародного_фонду_Відродження та підтримки Асоціації_юридичних_клінік_України та за сприяння Управління_освіти_м_Ірпінь, адже ця підтримка є дуже важливою для нас.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *