Святковим концертом привітали жіночий колектив УДФСУ

Святковим концертом привітали жіночий колектив УДФСУ

В Університеті державної фіскальної служби України (далі – Університет) відбувся святковий концерт, присвячений Міжнародному жіночому дню – 8 березня. Організували свято Культурно-мистецький центр «Сузір’я» разом із студентами, курсантами, викладачами та співробітниками Університету, які підготували неймовірну концертну програму: хореографічні номери, душевні пісні, запальні танці, а також інші вітання від чоловічого колективу.

Ректор Університету Павло Пашко привітав жінок з прийдешнім святом весни, висловив теплі слова вдячності кожній дівчині, жінці, мамі та бабусі, а також наголосив на тому, що кожна з них – особлива і заслуговує бути щасливою. «Кожна жінка особлива, і хоч ми – чоловіки, досить часто не можемо підібрати красивих слів вдячності, але пам’ятайте, ми любимо і цінуємо вас! Будьте завжди такими ж чарівними та неповторними. Зі святом, дорогі жінки!», – зазначив ректор.

Виступи учасників концерту подарували присутнім чудовий настрій і багато приємних емоцій, кожна жінка змогла відчути теплу атмосферу свята.

Наприкінці концерту, неочікуваним і приємним сюрпризом став виступ ректора Павла Пашка разом з чоловічим колективом Університету та Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції, які висловили свою шану і любов жіночій половині навчального закладу виконанням пісень.

Університет вітає жінок з чудовим весняним святом і бажає бути щасливими, коханими, неповторними та яскравими!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *