Студенти-консультанти НПЛ_ЮК_УДФСУ активно продовжують свою просвітницьку діяльність серед шкіл Ірпіня

Студенти-консультанти НПЛ_ЮК_УДФСУ активно продовжують свою просвітницьку діяльність серед шкіл Ірпіня

Сьогодні 11.03.2020 в Ірпінській спеціалізованій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів художнього профілю №1 ім. А.С. Макаренка Ірпінської міської ради Київської області Діана_Мороз разом із Христиною_Миколайчик провели пізнавальний та цікавий тренінг на тему: “Податки – це легко! ” для учнів 9 класу. 

Цільова аудиторія була дуже активною та допитливою під час даного заходу, із задоволенням брали участь в обговоренні загальнодержавних та місцевих податків та зборів та жваво виконувала поставленні завдання в ході ігор, які були побудовані з використання інтерактивних методик викладання в правопросвітній діяльності для перевірки засвоєного матеріалу. Крім того, в ході тренінгу учні запропонували власні способи покращення податкового законодавства шляхом запровадження нових податків, що на їх погляд є цілком доречним.

Студенти, в свою чергу, намагалися донести матеріал в доступній формі для сприйняття учнями, щоб загальні уявлення про історію формування податків, податкову систему, податки, збори, їх елементи, контролюючі органи в даній сфері, та ряд інших важливих питань податкового законодавства закарбувались в їх свідомості назавжди і з даним багажем знань вони змогли в подальшому сміливо поборотись на брейн-рингу в УДФСУ за звання кращого знавця податків. 

Даний захід, був проведений в рамках проекту Інноваційні методики викладання в правопросвітній діяльності ЮК для школярів середньої ланки ЗОШ, як частина проекту «Посилення регіональної та міжсекторальної співпраці юридичних клінік Київщини», автором якого є ЮК Право і практика м. Біла Церква, який реалізовується за кошти Міжнародного фонду Відродження.

На підсумок, велику подяку хочеться висловити керівництву школи та університету за сприяння в проведенні даного тренінгу. А також  Асоціації юридичних клінік України та Управління освіти м Ірпінь, адже Ваша допомога є дуже важливою для нас. 

Наступний тренінг планується в ЗОШ 2 м. Ірпінь, тому слідкуй за нашими новинами, щоб не пропустити найцікавіше!!!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *