Відбулося розширене засідання ректорату

Відбулося розширене засідання ректорату

В Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) відбулося розширене засідання ректорату в онлайн режимі. Участь у ньому взяли проректори, директори Навчально-наукових інститутів (ННІ) та начальник Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції (ФПМ), завідувачі кафедр, директори регіональних філій та керівники структурних підрозділів університету. Традиційно, розпочав засідання ректор Павло Пашко.

Учасники ректорату обговорили низку ключових та важливих питань. Зокрема, директори ННІ та ФПМ, директори регіональних філій, а також директор Навчально-наукового центру інноваційних освітніх технологій та регіонального навчання розповіли про здійснення наково-педагогічними працівниками кафедр навчального процесу з використанням дистанційних технологій під час карантину. Гаранти освітніх програм поінформували про стан готовності до проходження акредитації освітніх програм за спеціальностями.

Крім цього, було обговорено питання розробки програм підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, а також встановлення вартості навчання на наступний 2020/2021 навчальний рік.

Наприкінці засідання були підведені підсумки та окреслені нові завдання, прийняті рішення щодо вирішеня проблемних питань та унеможливлення їх виникнення. Незважаючи на карантинні заходи, УДФСУ працює у потужному режимі задля надання належного рівня освіти та не переривання навчального процесу.

Нагадаємо, Міністерство освіти і науки України оприлюднило перелік навчальних закладів країни, які надають можливість навчатися відлалено. До нього увійшов і УДФСУ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *