УДФСУ vs YouControl: дистанційне навчання стало ще зручнішим

УДФСУ vs YouControl: дистанційне навчання стало ще зручнішим

Університет державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ), який під час карантину перейшов на дистанційну форму навчання у системі MOODLE, удосконалює он-лайн навчання здобувачів вищої освіти та продовжує співпрацю із аналітичною онлайн-системою YouControl.

За ініціативи заступника начальника кафедри оперативно-розшукової діяльності, капітана податкової міліції Андрія Лисеюка, здобувачам вищої освіти, що вивчають навчальну дисципліну «Організація інформаційно-аналітичного забезпечення фінансових розслідувань» (далі – ОІАЗФР) було надано доступ системи відкритих даних YouControl. 

Це пов’язано з тим, що курс складається з декількох блоків – теоретичного, практичного, із застосуванням наочних матеріалів та тренінгів де здобувачі працюють із інформацією, що стосується діяльності реального сектору економіки. Керівництвом кафедри ОРД було вирішено пройти цей курс за допомогою аналітичної системи YouControl, оскільки вона формує інформаційні масиви виключно з відкритих даних та є доступного для кожного. Проходження цього курсу було визначено, як виконання індивідуальної роботи з навчальної дисципліни. Приємним моментом співпраці із YouControl є те, що студентимають отримати ще й сертифікат про проходження курсу в цій компанії.

Зауважимо, що здобувачі, які вивчають навчальну дисципліну ОІАЗФР, вже вдруге працюють із аналітичною системою YouControl. Нещодавно в Аналітичній лабораторії кафедри оперативно-розшукової діяльності відбувся семінар-тренінг для курсантів та співробітників УДФСУіз експертом з навчання та розвитку системи YouControl Максимом Боровиком.

Нагадаємо, що 3 жовтня 2019 року УДФСУ та YouControl підписали Меморандум про співпрацю і взаємодію.  Того ж місяця було проведено перше навчання з користування системою YouControl для студентів 3-4 курсів кафедри управлінського обліку, бізнес-аналітики та статистики. 

За цей короткий, але дуже насичений період співпраці, компанією було надано близько 50 повних доступів до YouControl в комп’ютерних класах та лабораторії YouControl. Що дозволило здобувачам в стінах навчального закладу мати можливість користуватися YouControl й перевіряти ризикові фактори підприємства й визначати ознаки фіктивності чи доброчесності компанії.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *