Відбулося чергове засідання ректорату: обговорено результати профорієнтаційної роботи

Відбулося чергове засідання ректорату: обговорено результати профорієнтаційної роботи

В Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) відбулося розширене засідання ректорату в онлайн режимі. Участь у ньому взяли проректори, директори Навчально-наукових інститутів (ННІ) та начальник Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції (ФПМ), завідувачі кафедр, директори регіональних філій та керівники структурних підрозділів університету. Традиційно, розпочав засідання ректор Павло Пашко.

Учасники ректорату обговорили низку ключових та важливих питань. Зокрема, директори ННІ та ФПМ, директори регіональних філій доповіли про результати проведеної профорієнтаційної роботи. Крім цього, було заслухано доповідь директора ННІ обліку, аналізу та аудиту Наталії Мацелюх про організацію освітнього процесу в ННІ. Також, учасники ректорату заслухали звіт голова первинної профспілкової організації працівників Університету Марини Кітченко про роботу організації.

Як повідомлялося раніше, нещодавно Міністерство освіти і науки України оприлюднило перелік навчальних закладів країни, які надають можливість навчатися віддалено.

Нагадаємо, УДФСУ увійшов до рейтингу наукометричної бази даних SciVerse Scopus і посів 133 місце із 177.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *