Відбулося чергове засідання ректорату

Відбулося чергове засідання ректорату

В Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) відбулося чергове засідання ректорату в онлайн режимі. Участь у ньому взяли проректори, директори Навчально-наукових інститутів (ННІ) і начальник Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції (ФПМ), завідувачі кафедр, директори регіональних філій та керівники структурних підрозділів університету. Традиційно, розпочав засідання ректор Павло Пашко, який привітав усіх із Великодніми святами.

Учасники ректорату обговорили низку ключових та важливих питань. Зокрема, директори ННІ та ФПМ, директори регіональних філій доповіли про здійснення науково-педагогічними працівниками кафедр навчального процесу з використанням дистанційних технологій під час карантину. Також, було обговорено виконання видання навчально-методичного забезпечення освітнього процесу на 2020 рік.

Як повідомлялося раніше, головне завдання УДФСУ – не порушувати право студентів на своєчасне отримання потужних знань та організувати максимально зручний освітній процес. Тому, із першого дня карантинних заходів студенти та викладачі університету проводять заняття у системі Moodle і не відриваються від навчального плану. Як показує статистика, студенти з Moodle давно на «ти» і в УДФСУ є всі шанси закінчити навчальний рік вчасно! 

Поки інші думають, ми уже активно впроваджуємо! До успіху разом з УДФСУ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *