Офіцери УДФСУ особисто привітали ветеранів університету із Великодніми святами

Офіцери УДФСУ особисто привітали ветеранів університету із Великодніми святами

Керівництво та працівники Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції Університету державної фіскальної служби України (УДФСУ) за усесторонньої підтримки ректора Павла Пашка та голови Ради ветеранів УДФСУ Олександра Сластьоненка сформували та доставили більше 50-ти пасхальних пакуночків ветеранам навчального закладу. Перед тим, як гостинці були вручені людям, які причетні до творення сторічної історії навчального закладу, їх освятили у Храмі Святого Микола Чудотворця, що знаходиться на території університету.

Таким чином, ветерани відчули свою значущість для навчального закладу та мали можливість скуштувати освяченої великодньої паски, що в умовах карантину мало можливо. 

Варто зазначити, що це не перший візит офіцерів УДФСУ до ветеранів. Рішення усесторонньо допомагати колишнім працівникам навчального закладу було прийнято ще у перші дні карантинних заходів. Адже в університеті цінують вклад кожного співробітника у розвиток університету, завдяки яким ми маємо можливість працювати та навчати студентів в одному з найкращих закладів вищої освітив України. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *