Міністр фінансів Сергій Марченко ще зі студентських років виділявся лідерськими якостями: знайдено архівні фото

Міністр фінансів Сергій Марченко ще зі студентських років виділявся лідерськими якостями: знайдено архівні фото

Музей Університету державної фіскальної служби України (УДФСУ) знайшов і відновив архівні фотографії найкращих студентів та працівників навчального закладу, які були внесені до «Золотої книги пошани» із 1970 по 2012 роки. З технічних причин, знімки та книги частково були втрачені, проте, відтепер вони стануть частиною 100-річної історії університету і у вигляді стендів висітимуть на стінах Музею УДФСУ.

Як стало відомо, у 2002 році нинішній Міністр фінансів України Сергій Марченко, був внесений до книги пошани, як найкращий студент, за активну участь у житті навчального закладу. Ще із студентських років хлопець виділявся лідерськими якостями, наполегливістю та сумлінною працею, за що став стипендіатом Президента України. Він завжди доводив до кінця усі справи, за які брався. Сергій Марченко також брав активну участь у житті університету, не тільки, як студент, а ще й як новатор та науковець. Що в подальшому зумовило вступ до аспірантури та продовження наукових досліджень на базі Науково-дослідного фінансового інституту при Міністерстві фінансів України. У 2009 році захистив дисертацію на тему «Державні єврооблігаційні запозичення України на міжнародному ринку капіталу» та здобув ступінь кандидата економічних наук.

Ми переконані, що саме якості, що проявилися у студентські роки, досвід роботи, енергія та цілеспрямованість Сергія Марченка завжди стоятимуть на варті інтересів України.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *