Відбулося чергове засідання ректорату в он-лайн режимі

Відбулося чергове засідання ректорату в он-лайн режимі

В Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) відбулося чергове засідання ректорату в онлайн режимі. Участь у ньому взяли проректори, директори Навчально-наукових інститутів (ННІ) і начальник Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції (ФПМ), завідувачі кафедр, директори регіональних філій та керівники структурних підрозділів університету. Традиційно, розпочав засідання ректор Павло Пашко.

Учасники засідання обговорили низку ключових та важливих питань. Зокрема, результати опитування науково-педагогічних працівників щодо

організації дистанційного навчання в УДФСУ; перспективи розширення дуальної форми навчання;  здійснення заходів, щодо залучення абітурієнтів до вступу на дистанційну форму навчання та інші.

Нагадаємо, що карантинні заходи повинні були закінчитися 11 травня, проте, уряд вирішив його продовжити до 22 травня, але зняти певні обмеження. Заклади освіти обмеження не стосуються, навчальний процес продовжується в он-лайн режимі.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *