Виховання студентів у сфері сімейних взаємовідносин

Виховання студентів у сфері сімейних взаємовідносин

18.05.2020 в інституті інформаційних технологій відбулась виховна година для студентів академічної групи ЕКБ 19-1 на тему «Законодавство про шлюб та сім’ю». Тема виховної година присвячена до Всесвітнього Дня сім’ї та проведена відповідно до Плану по виховній роботі куратора групи Вікторії Семко. Для максимально яскравого висвітлення теми запрошено високопрофесійного фахівця, досвідченого викладача Цивільного та Сімейного права – Наталію Валеріївну Лаговську.

На цій дружній виховній зустрічі ми дізналися про вікові аспекти шлюбного віку та інші умови укладання шлюбу, передбачені Законом України «Про державну реєстрацію актів цивільного стану», про історичні передумови шлюбу, особливості шлюбного контракту в Україні. Виховна година відбувалася у вигляді бесіди, ми почули цікаві практичні історії, студентам надавалася унікальна можливість вирішення юридичних задач щодо тонких моментів у сфері подружніх взаємовідносин.

Завершення зустрічі відбулося із щирою подякою Наталії Лаговській та передумовою встановлення дружніх напрямів між ННІ Права та ННІ ІТ у сфері виховної роботи та перейнятті корисного яскравого досвіду студентського життя.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *