В університеті відзначили 23-тю річницю створення ФПМ

В університеті відзначили 23-тю річницю створення ФПМ

          В Університеті державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) відзначили 23-тю річницю створення Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції (далі – ФПМ), дотримуючись усіх відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.

          Участь в урочистостях взяли ректор Павло Пашко, проректор з питань підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції – начальник ФПМ Василь Чмелюк, проректори УДФСУ та професорсько-викладацький склад ФПМ. Спеціальними гостями заходу стали в. о. Голови Державної фіскальної служби України Сергій Солодченко, заступник голови Ірпінської міської ради Юлія Устич, презедент Міжнародної федерації поліцейського хортингу Борис Шаповалов  та  віце-президент  Міжнародної федерації поліцейського хортингу Юрій Радченко. 

          Варто зазначити, що ФПМ – це навчальний підрозділ, який не має аналогів в Україні і був створений з метою підготовки висококваліфікованих кадрів для забезпечення економічної безпеки України. А його 23-охрічна історія динамічного становлення та розвитку – яскравий приклад, як ідея помножена на професіоналізм та копітку працю знайшла реалізацію в єдиному на теренах держави підрозділі, що дав путівку в життя понад 3 000 фахівцям, які стали на захист фінансових інтересів країни. Навчання на факультеті здійснюється за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти на основі повної загальної середньої освіти (термін навчання 4 роки), на основі освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст» (термін навчання 2 роки) та за другим (магістерським) рівнем вищої освіти. Сферою діяльності випускників факультету є виявлення, розкриття та попередження злочинів у сфері фінансів.

          Вітаємо ФПМ зі святом та бажаємо успіхів у професійній діяльності, впевненості у своїх силах, витримки та наполегливості в досягненні поставленої мети. Бути вірними своїй справі, адже саме вони – захисники економічної безпеки держави, гаранти її економічної стабільності!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *