В УДФСУ висадили дерева до Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища

В УДФСУ висадили дерева до Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища

З нагоди Міжнародного дня ООН «Всесвітній день довкілля» за ініціативи Комісії «Спорт та навколишнє середовище» на території Університету державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) біля корпусу К були висадженні туї. Організував захід Навчально-науковий інститут спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації (далі – ННІ СФБПР) за підтримки Міжнародного Олімпійського Комітету. 

Проведення заходу направлено на захист екології, поширює загальнолюдські цінності, серед яких збереження балансу в природі та захист навколишнього середовища. Відмітимо, що захід відбувся із дотриманням карантинних заходів, в рамках проекту #OlympicLab напрямку EСОlympic.

Участь у заході взяли ректор Павло Пашко, директор Ірпінського державного коледжу економіки та права Оксана Пілевич, проректори УДФСУ, директор ННІ СФБПР Ігор Малинський та провесорсько-викладацький склад ННІ СФБПР. Також захід відвідали спеціально запрошені гості, а саме: членкиня делегації «Українські жінки в ООН», засновниця «Жіночого Альянсу Розвитку» Олена Джадала, депутат Ірпінської міської ради Ольга Олійнич, головний спеціаліст олімпійського руху у складі департаменту співпраці з суб’єктами олімпійського руху Вікторія Веселова, перший заступник голови відділення Національного Олімпійського комітету України (НОК) в Київській області Іван Куроченко, заслужений майстер спорту України з вільної боротьби Валерій Андрійцев, заступник голови НОК в Київській області Володимир Корнієнко, заслужений тренер України Карен Балаян, чемпіонка Європи та срібна призерка Чемпіонату світу Олександра Старкова, в.о. директора київського обласного центру олімпійської підготовки Василь Наумчук, рекордсмен світу зі штанги Сергій Сліпченко,  чемпіонка України зі штанги Олена Ютиш та рекордсмен України зі штанги Павло Дерсенко.

Нагадаємо, що в УДФСУ це не перший захід присвячений озелененню довкілля. З нагоди святкування Всесвітнього дня дзюдо біля корпусу Р були висадженні сакури. Крім цього, університет долучився до Всеукраїнського проєкту «Озеленення України» у рамках глобальної ініціативи з висадження 1 мільйона дерев.

Більше фото за посиланням: https://fex.net/ru/s/rsz1zbp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *