УДФСУ та Держмитслужба офіційно розпочали співпрацю

УДФСУ та Держмитслужба офіційно розпочали співпрацю

Ректор Університету державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) Павло Пашко та  в.о. голови Державної митної служби України (далі – Держмитслужба) Ігор Муратов підписали Договір про співробітництво, яким встановлено розвиток співпраці у різних сферах, зокрема, у підготовці фахівців з вищою освітою та сприяння їхній практичній підготовці, а також підвищення професійної кваліфікації посадових осіб Державної митної служби України.

         Важливим кроком у майбутній співпраці між УДФСУ та Держмитслужбою стало і підписання Меморандуму про імплементацію дуальної освіти. Основною метою якого є тісні взаємини задля сприяння реформі публічних фінансів в Україні та підвищення ефективності державної служби. А одним із основних напрямків – забезпечення проходження студентами УДФСУ магістерської програми «Менеджмент митної справи» працевлаштування під час навчання на програмі в органах Держмитслужби.

         Нагадаємо, що у січні цього року у Головному управлінні Державної податкової служби у м. Києві 10 студентів-магістрів УДФСУ склали Публічну Присягу державного службовця пілотного проєкту дуальної форми навчання магістерської програми «Фіскальне адміністрування», який  дає можливість поєднувати навчання із роботою. Основна мета проєкту – сприяння побудові нової культури держслужби, заснованої на професіоналізмі, відповідальності та прозорості.

         Наприкінці зустрічі Павло Пашко та Ігор Муратов побажали один одному плідної співпраці та успішної реалізації усіх планів.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *