До УДФСУ завітала  Надзвичайний та Повноважний Посол Азербайджану Ельміра Ахундова

До УДФСУ завітала Надзвичайний та Повноважний Посол Азербайджану Ельміра Ахундова

До Університету державної фіскальної служби України (УДФСУ) завітала Надзвичайний та Повноважний Посол Азербайджанської Республіки в Україні Її Високоповажність пані Ельміра Ахундова. Участь у зустрічі взяли ректор УДФСУ Павло Пашко, проректор з міжнародної діяльності та інвестицій Наталія Мацелюх та завідувач відділу міжнародного освітнього співробітництва Андрій Божков.

Під час зустрічі гостя ознайомилася із життям та діяльністю навчального закладу та проходженням вступної кампанії 2020.

Ректор Павло Пашко розповів про історію, сьогодення та про перспективи розвитку УДФСУ, а також про потенціал для двосторонньої співпраці між Університетом та партнерами в Азербайджанській Республіці.

Сторони обговорили можливі напрямки співпраці, а саме:
активізації набору громадян Азербайджанської Республіки на підготовче відділення, бакалаврат, магістратуру;
сприяння з боку Посольства Азербайджанської Республіки в Україні в налагодженні прямих контактів з університетами Республіки Азербайджан для реалізації спільних проєктів в сфері академічної мобільності, проведенні наукових-практичних проектів та обміну досвідом;
шляхи налагодження співпраці з податковими та митними органами Азербайджану для обміну досвідом, спільних досліджень, а також участі у тематичних міжнародних заходах.
Сподіваємося на плідну та продуктивну співпрацю!
Нагадаємо, нещодавно відбулася онлайн зустріч ректора Павла Пашка із Тимчасово повіреною у справах Посольства ОАЕ Наджлою Аль-Раїс.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *