УДФСУ у списку університетів, що впровадили навчальний курс «Інноваційне підприємництво та управління стартап проєктами»

УДФСУ у списку університетів, що впровадили навчальний курс «Інноваційне підприємництво та управління стартап проєктами»

Університет державної фіскальної служби України увійшов до списку пілотних університетів, в яких у першому семестрі 2020-21 навчального року в рамках проєкту «Підприємницький університет» у тестовому режимі буде впроваджено навчальний курс «Інноваційне підприємництво та управління стартап проєктами». Метою курсу є розвиток підприємницької освіти, стартап руху в університетах України, а також інноваційного мислення молодого покоління.

Проєкт реалізується YEP спільно з Міністерством освіти і науки України, Міністерством цифрової трансформації України, Українським фондом стартапів за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Уже у першому семестрі 2020-21 навчального року викладачі університету пройдуть попереднє навчання за тематикою курсу, навчальна програма буде інтегрована у рамках існуючих дисциплін або як предмет на вибір, а викладачі курсу отримають постійну підтримку експертів та менторів YEP.

Передбачається, що під час курсу студенти створять власні проєкти та подадуть їх на участь у конкурсі стартапів. Найкращі команди матимуть шанс отримати індивідуальну менторську підтримку від YEP, Дія.Бізнес, Ukrainian Startup Fund, Cisco, OKKO, Genesis, reactor.ua, TechUkraine та інших партнерів проєкту.

Зазначимо, що університети, що візьмуть участь в пілотному проєкті, надалі отримають можливість участі в наступних етапах проєкту «Підприємницький університет».

Довідково: YEP – це неприбуткова організація, що будує екосистему молодіжного підприємництва в Східній Європі, яка надає можливості молоді для персонального та професійного розвитку. Організація допомагає молодим стартапам стати сильнішими та виходити на ринок як повноцінні гравці.

Програма курсу «Інноваційне підприємництво та управління стартап проєктами» в рамках проєкту «Підприємницький університет»  пройшла рецензування міжнародних партнерів та експертів, серед яких: Університет Штату Північна Кароліна (США), Університет Тарту (Естонія) та ексдиректорки стартап акселератору Тель-Авівського Університету, співзасновниці Duco.io (Ізраїль) Олени Донець.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *