Першокурсникам провели ознайомчу лекцію до 100-річчя навчального закладу

Першокурсникам провели ознайомчу лекцію до 100-річчя навчального закладу

В Університеті державної фіскальної служби України (далі – Університет) стартував новий навчальний рік для студентів 2020 року вступу. І хоч карантин вносить свої корективи в повсякденне життя та навчання, а пари проходять у змішаній формі, для когось цей день став першим у якості студента нашого Університету. І саме для них, сьогодні було проведено першу лекцію до 100-річчя навчального закладу «Університет – перші сто років успіху». Під час якої студенти ознайомилися з історією навчального закладу та особливостями навчального процесу. Варто зазначити, що лекція приходила з дотриманням епідеміологічних правил та норм, для невеликих груп з дотриманням необхідної дистанції.

Крім цього, першокурсники отримали особисті вітання від ректора Павла Пашка та Першого проректора з навчально-методичної та виховної роботи Олега Шевчука, які наголосили на важливості здобутих знань під час навчання, а також побажали присутнім успіхів та щасливого студентського життя. «Дорогі першокурсники, вітаємо вас у нашому навчальному закладі. Саме тут ви проведете найкращі роки своєї юності, які назавжди залишаться у вашій пам’яті, а також отримаєте безцінний досвід, необхідні зв’язки та контакти»,- зазначив Павло Пашко.

За словами ректора саме в університеті формується особистість. «Відтепер ви увійшли в доросле життя і маєте розуміти, що набуті знання зараз – дуже важливі у майбутньому. Ви маєте бути відповідальними, адже ви – майбутні науковці, керівники, високопосадовці, кваліфіковані фахівці, і саме від вас залежить якою бути нашій державі»,- підкреслив Павло Пашко і додав: «у нашому Університеті є багато можливостей для розвитку, тож, будьте наполегливими й активними, розвивайтеся всебічно та відкривайте нових себе!».

Вітаємо вас у великій та дружній родині нашого Університету!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *