До УДФСУ завітав журналіст  телеканалу «1+1» Ігор Колтунов

До УДФСУ завітав журналіст телеканалу «1+1» Ігор Колтунов

До Університету державної фіскальної служби України завітав журналіст телеканалу «1+1», кореспондент  програми «Гроші» Ігор Колтунов, який провів майстер-клас для студентів. Організувала зустріч кафедра журналістики, української словесності та культури Навчально-наукового інституту гуманітарних наук з метою ознайомлення студентів-журналістів з особливостями та специфікою роботи в засобах масової інформації.

Під час зустрічі гість поділився принципами та особливостями журналістської діяльності, розповів про свій досвід роботи військовим кореспондендентом, парламентським кореспондентом, роботу журналістом розслідувачем, виїзди на фронт, а також про те, що останні п`ять років цікавиться політикою.

Крім цього, Ігор Колтунон зазначив, що в професії журналіста, як і в будь якій справі, важливо бути поміченим, проявити себе та завжди вірити в свої сили. «Якщо ти дуже чогось хочеш, ти маєш зробити все для цього. Зробити так, щоб тебе помітили», – сказав гість і додав: «журналіст не має думати, що є хтось важливіший ніж він і, якщо треба, має підійти навіть до Президента і поставити йому питання. Ви, майбутні журналісти, не маєте соромитися, маєте завжди вірити в себе, тільки тоді у вас все вийде».

Наприкінці зустрічі студенти активно задавали питання спікеру та отримали фахові поради, які є важливими для формування майбутніх журналістів та професійного розвитку.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *