25 вересня в ННІ права відбулася урочиста посвята у студенти, першокурсників

25 вересня в ННІ права відбулася урочиста посвята у студенти, першокурсників

В цьому році нашу інститутську родину поповнило 127 юнаків і дівчат, які обрали для себе не лише найцікавішу та найзатребуванішу професію юриста, а ще й найкращий у світі УніверситетУніверситет державної фіскальної служби України!

Право розпочати свято та внести державний прапор України отримали кращі студенти Навчальнонаукового інституту права, які паралельно проходять навчання на кафедрі військової підготовки!

Нам приємно, що наше свято прийшли розділити гості та керівництво Університету

Ректор Університету державної фіскальної служби України, доктор економічних наук, професор, Заслужений працівник науки і техніки України, юрист за освітоюПавло Володимирович Пашко;

Перший проректор з навчальнометодичної роботиОлег Анатолійович Шевчукд.е.н., професор.

З вітальним словом до першокурсників звернувся ректор Університету державної фіскальної служби України, Павло Володимирович Пашко, який розповів про славний шлях Університету, з майже, віковою історією, про його найвидатніших випускників та побажав першокурсникам бути наполегливими в отриманні знань та примножувати славу рідного ВУЗУ.

Першокурсники познайомились з людьми, які наступні 5,5 років відкриватимуть їм двері в світ юриспруденції та поділяться знаннями та досвідом, які накопичували протягом своєї науковопедагогічної діяльності: директором інституту, його заступниками та завідувачами кафедр ННІ права.

З вітальним словом та батьківськими порадами до першокурсників звернувся директор ННІ права, д.ю.н., професор, Заслужений юрист УкраїниВасиль Васильович Топчій.

Найемоційнішим та найвідповідальнішим моментом нашого свята стала церемонія офіційної посвяти

Для оголошення присяги студента Навчальнонаукового інституту права запросили студента групи ПБ-20-1 , який набрав найбільшу кількість балів за результатами ЗНО 2020 серед усіх вступників університетуВіктора Більського

В нашому навчальному закладі завжди шанувались і шануються традиції, та завжди вітається створення нових! Кожен з вас, дорогі першокурсники, уже є особистістю, але нам би дуже хотілось, щоб кожна ваша група стала ще й справжньою сімєю

Успішною, дружньою сімєю, у якій вміють підтримувати та підставляти плече, та що важливо, вміють перемагати та посправжньому радіти успіхам один одного! І щоб стати справжніми «однокашніками», неодмінно в День посвяти необхідно з одного горщика скуштувати кашу, яку для вас приготував студентський актив Навчальнонаукового інституту права: Студентський директор ННІ праваМельник Тетяна та В.о. голови профбюро ННІ ПраваОлександра Голодиченко.

А смакувати завжди приємніше під веселу музику, то ж з творчим вітанням виступила студентка першого курсу ННІПГалини Лель!

Дорогі першокурсники, Ви стали частиною великої та дружньої родини Навчальнонаукового інституту права! Попереду на вас чекає цікаве, бурхливе та насичене студентське життя! Кожного дня вам доведеться працювати над собою використовувати усі надані вам Університетом можливості для того, щоб не лише весело та емоційно пройшло ваше студентське життя, але і щоб після його закінчення ви стали першокласними юристами і гордо пронесли звання студента і випускника Університету державної фіскальної служби України!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *