Привітання першокурсників кафедри фінансів імені Л.Л. Тарангул 2020-2021 років набору

Привітання першокурсників кафедри фінансів імені Л.Л. Тарангул 2020-2021 років набору

 

Не дивлячись на те, що новий навчальний рік на кафедрі фінансів імені Л.Л. Тарангул ННІ фінансів, банківської справи почався на 2 тижня пізніше, ніж завжди, без урочистого святкування, атмосфера свята була відчутною. Привітати студентів нового набору зі вступом в один з найкращих профільних вищих навчальних закладів прийшло майже все керівництво як ННІ фінансів, банківської справи,  так і кафедри Університету державної фіскальної служби України. 

Особливого настрою задав директор ННІ фінансів, банківської справи д.е.н., професор Кужелєв Михайло Олександрович, який, дивлячись на натхненні очі ще вчорашніх абітурієнтів, з впевненістю завірив їх, що знання, які вони отримають в стінах університету, визначатимуть  подальший розвиток України і вашої родини. Завідуюча кафедрою фінансів імені Л.Л. Тарангул к.е.н., доцент Бедринець Мирослава Дмитрівна від щирого серця побажала студентам  приєднатися до дружньої університетської родини та провести студентські роки для інтелектуального росту, становлення особистості, розкриття творчого потенціалу і забезпечить кожному широкі можливості професійного зростання.

Цього року кафедра фінансів імені Л.Л. Тарангул особливо пишається найталановитими студентами зі всієї України, які обрали свою майбутню професію фінансиста саме в УДФСУ. А пишатися є чим: саме студентам нашої кафедри  окремі дисципліни викладаються за білінгвальною освітньо-професійною програмою. Це означає, що, після отримання диплому бакалавра, випускники кафедри фінансів імені Л.Л. Тарангул зможуть не лише з легкістю здати вступний іспит з англійської мови для подальшого навчання в магістратурі за бюджетні кошти, але й стануть конкурентоспроможними фахівцями на світовому ринку праці.

Вітаємо шановне студентство зі святом нового навчального року! Бажаємо здоров’я, успіхів, досягнень, легкого та цікавого навчання, можливості втілення в життя своїх мрій!!!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *