Змагання з волейболу ННІ ІТ

Змагання з волейболу ННІ ІТ

За підтримки в організації Кафедри фізичного виховання спорту та здоров’я людини інституту фізкультури УДФСУ, пройшли змагання на першість ННІ ІТ з волейболу.
В змаганнях взяли участь команди від ак.груп інституту інформаційних технологій першого курсу: КБ 20-1, ЦДБ 20-1, ТЕБ 20-1 та збірна команда старших курсів інституту
ЦДБ 20-1 дістали перемогу в першому півфіналі та у фіналі й посіли перше місце. Сьогодні їх емоції були вражаючими! Дуже дружня група, команда, дієвий староста та тренування з м’ячем куратора, підтримка завідувача кафедрою дали результат! В другому півфіналі перемогла збірна старших курсів та команда  посіла друге місце у фіналі. КБ 20-1 та ТЕБ 20-1 відповідно посіли третє та четверте місця. 
 
Вітаємо всіх учасників змагань та дякуємо за емоційне видовище командного спорту організаторам від студентського самоврядування інституту, кафедрі фізичного виховання, Особлива подяка головному судді Живолович Світлана Анатоліївні. Та звісно гравцям та вболівальникам за командний дух і перемоги!
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *