Відбувся квест жаху «Як знайти своє щастя в Університеті?»

Відбувся квест жаху «Як знайти своє щастя в Університеті?»

В Університеті державної фіскальної служби України відбувся квест жаху «Як знайти своє щастя в Університеті» для студентів першого курсу. У заході взяли участь 6 команд по 4 учасника в кожній, а саме: «Mojo», «Vida», «66/1», «Фантастична червірка», «Кицюні», «Dream Team». Організували захід студенти Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту для того щоб першокурсники змогли більше дізнатися про університет та ознайомитися з територією навчального закладу.

Згідно з умовами квесту по всій території Університету було розташовано 10 точок з різними завданнями. На кожному етапі учасникам потрібно було виконати завдання, за це вони отримували частинку пазлу, склавши який, змогли дізнатися розташування останньої локації. Захід пройшов у позитивній та дружній атмосфері, студенти весело провели час, а кожен з учасників зміг проявити себе та випробували свої сили.

Отже, за результатами квесту перше місце виборола команда «Фантастична четвірка», в якості призу вони отримали торт. Інші команди також не залишилися без подарунків та отримали солодкі призи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *