Відбулося чергове засідання Вченої ради Університету

Відбулося чергове засідання Вченої ради Університету

29 жовтня в Університеті державної фіскальної служби Україні відбулося чергове засідання Вченої ради в очно-дистанційному форматі. Участь в нараді взяли члени Вченої ради, завідувачі кафедр, а також інші наукові та науково-педагогічні працівники.

Захід проходив у 3 етапи: перший – організаційне засідання (в онлайн-форматі); другий – проведення таємного голосування з приводу вчених звань (з дотримання норм карантинних обмежень); третій – підведення підсумків голосування та затвердження протоколів лічильної комісії (в онлайн-форматі).

Голова Вченої ради Павло Пашко розпочав засідання, ознайомивши присутніх з порядком денним, у який було включено ряд питань, зокрема

  • про стан та перспективи підвищення кваліфікації в Університеті;
  • про затвердження Стратегії розвитку Закладу вищої освіти Міністерства фінансів України «Державний податковий університет» на 2020–2025 рр.;
  • про затвердження емблеми Університету тощо.

Також на засіданні розглянуто атестаційні справи щодо присвоєння вчених звань професора та доцента. 

Довідково:

Вчена рада – це колегіальний орган, створений у 1996 році, що функціонує в Університеті для вирішення перспективних і поточних питань освітньої, наукової, інноваційної, господарської діяльності та міжнародної співпраці. За період роботи Вченої ради Університету проведено більш як 250 засідань, на яких розглядалися питання відповідно до повноважень та функцій колегіального органу, зазначених у Статуті закладу вищої освіти та Положенні про Вчену раду Університету.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *