Круглий стіл кафедри фінансових ринків на тему: «Забезпечення академічної доброчесності у закладах вищої освіти»

Круглий стіл кафедри фінансових ринків на тему: «Забезпечення академічної доброчесності у закладах вищої освіти»

3 листопада 2020 року кафедрою фінансових ринків ННІ фінансів, банківської справи Університету державної фіскальної служби України був проведений круглий стіл на тему: «Забезпечення академічної доброчесності у закладах вищої освіти». До заходу, що проводився у онлайн-форматі, були залучені здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» освітньо-професійної програми «Управління фінансовою та страховою діяльністю».

З вітальним словом до здобувачів вищої освіти звернулись д.е.н., професор, завідувач кафедри фінансових ринків Онишко Світлана Василівна та к.е.н., доцент, заступник директора ННІ фінансів, банківської справи Житар Максим Олегович.

Гарант освітньо-професійної програми «Управління фінансовою та страховою діяльністю», д.е.н., професор кафедри фінансових ринків Чуницька І.І. доповіла про базові аспекти академічної доброчесності, актуальні питання її забезпечення у закладах вищої освіти. Вона акцентувала увагу на вагомому значенні та ролі академічної доброчесності для сучасної науки та вищої освіти в умовах глобальних змін у соціумі. Доповідачем були зазначені основні нормативні документи, що регламентують та контролюють дотримання академічної доброчесності в Університеті державної фіскальної служби України.

Здобувачі вищої совіти активно долучились до обговорення актуальних питань щодо забезпечення академічної доброчесності.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *