В Університеті пройшли курси підвищення кваліфікації державних службовців на замовлення Рахункової палати України

В Університеті пройшли курси підвищення кваліфікації державних службовців на замовлення Рахункової палати України

Навчально-науковий центр інноваційних освітніх технологій та регіонального навчання Університету в черговий раз провів курси підвищення кваліфікації державних службовців на замовлення Рахункової палати України у дистанційному режимі.

Навчання здійснювалось за професійними (сертифікатними) та короткостроковими програмами: «Здійснення контролю надходжень до державного бюджету коштів, отриманих від управління майном, що є об`єктом державної власності» та «Аналіз оподаткування та податкових розрахунків». Навчання провели професор кафедри податкової політики Навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи Ярослав Ізмайлов та професор кафедри аудиту та економічного аналізу Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту Катерина Проскура.  

Варто зазначити, що за відгуками слухачів, навчання мало високий рівень викладання, відповідало вимогам професійного навчання в галузі державного аудиту, поєднало теоретичний матеріал з практичною спрямованістю у вирішенні конкретних задач і проблем. Матеріал було подано зрозуміло та у достатній кількості. Крім цього, слухачі виявили бажання надалі продовжити співпрацю з нашим навчальним закладом.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *