Антимонопольний комітет України відзначив рівень професійності Університету

Антимонопольний комітет України відзначив рівень професійності Університету

Навчально-науковий центр інноваційних освітніх технологій та регіонального навчання Університету державної фіскальної служби України (далі – Університет) провів дистанційне навчання для державних службовців Антимонопольного комітету України. Навчання здійснювалося за освітньо-професійними програмами: «Тайм-менеджмент державного службовця» та «Ефективна комунікація та якісна взаємодія у особистісній і професійній сфері». Провели навчання професорка кафедри менеджменту ННІ фінансів та банківська справа Аліна Халецька та доцент кафедри психології та соціології ННІ гуманітарних наук Ірина Пєтухова.

Зазначимо, що за відгуками слухачів отримана інформація мала високий рівень викладання, відповідала вимогам професійного навчання,  стала корисною для державних службовців і сприятиме підвищенню особистісної та командної ефективності працівників. Крім цього, Антимонопольний комітет України висловив щиру подяку за організацію та проведення навчання на високому рівні!

Нагадаємо, що Навчально-науковий центр інноваційних освітніх технологій та регіонального навчання Університету в черговий раз провів курси підвищення кваліфікації державних службовців на замовлення Рахункової палати України у дистанційному режимі.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *