ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні економічні, фінансові та правові питання в умовах євроінтеграції та глобальної конкуренції»

ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні економічні, фінансові та правові питання в умовах євроінтеграції та глобальної конкуренції»

19 листопада 2020 року сумісно Навчально-науковим інститутом фінансів, банківської справи Університету державної фіскальної служби України та Ірпінським державний коледжем економіки та права була проведена вже традиційна ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні економічні, фінансові та правові питання в умовах євроінтеграції та глобальної конкуренції».

В науковий комітет конференції увійшли представники Інституту економічних досліджень і аналітики Академії STING (Чеська Республіка), Академії економічних наук (Молдова), Вільного університету Тбілісі (Грузія), Вільного університету Варни (Болгарія) та Білоруського державного економічного університету (Республіка Білорусь). Загалом в конференції прийняли участь 123 учасника.

Вітальне слово учасникам конференції сказали д.е.н., професор Кужелєв Михайло Олександрович – академік АЕН України, директор ННІ фінансів, банківської справи Університету державної фіскальної служби України та к.пед.н. Пілевич Оксана Анатоліївна – директор Ірпінського державного коледжу економіки та права, відмінник освіти. Михайло Олександрович побажав молодим учасникам зберегти активну життєву позицію на шляху наукових досягнень, а Оксана Анатоліївна – успіхів на перших кроках.

Особливо зворушливим став несподіваний показ ролику про І Міжнародну науково-практичну конференцію «Актуальні економічні, фінансові та правові питання в умовах євроінтеграції та глобальної конкуренції», який підготували студенти Ірпінського державного коледжу економіки та права разом з викладачами, повернувши всім спогади про яскраві моменти першого заходу та надію на якнайшвидше повернення до можливості нових зустрічей в реальному житті.

Не дивлячись на нові складні умови, обумовлені світовою пандемією, в яких зараз змушені працювати студенти та викладачі Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи Університету державної фіскальної служби України, можна з впевненістю стверджувати, що ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні економічні, фінансові та правові питання в умовах євроінтеграції та глобальної конкуренції» пройшла на високому рівні, сприяючи не лише обговоренню актуальних наукових та практичних проблем, обміном інформацією, а й розвитком наукових зв’язків між вченими різних країн.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *