Проведено інструктаж щодо проходження навчальної практики здобувачами вищої освіти спеціальності «Журналістика»  (групи ЖБ-18-1, ЖБз-18-1)

Проведено інструктаж щодо проходження навчальної практики здобувачами вищої освіти спеціальності «Журналістика» (групи ЖБ-18-1, ЖБз-18-1)

25.11.2020 у режимі онлайн проведено інструктаж щодо проходження з 30.11.2020 до 18.12.2020 навчальної практики здобувачами вищої освіти спеціальності «Журналістика». Зустріч відбулася у BigBlueButton на платформі MOODLE.

На заході були присутні студенти 3 курсу денної і заочної форми навчання, викладачі кафедри, керівники практики, представники адміністрації, відділу профорієнтаційної роботи, практики та сприяння працевлаштуванню, відділу з охорони праці та пожежної безпеки. 

Начальник відділу з охорони праці та пожежної безпеки О. О.Самойлов провів інструктаж здобувачам вищої освіти з охорони праці та пожежної безпеки. Завідувач відділу профорієнтаційної роботи, практики та сприяння працевлаштуванню В. В. Тарнавська повідомила студентам-журналістам вимоги до укладання звітної документації. Завідувач кафедри журналістики, української словесності та культури, д. н. із соц. ком., доцент Н. І. Зикун ознайомила студентів-журналістів із наказом про закріплення за базами практики і розподіл керівників; із програмою навчальної практики і завданнями, детально розповіла про підготовку звітів за її результатами. 

Професор кафедри журналістики, української словесності та культури, д. філол. н., Т. М. Сукаленко, відповідальна за напрям практичної підготовки на кафедрі, підготувала всі необхідні документи для проходження навчальної практики (направлення, договори) та надіслала студентам. 

Цьогоріч студенти проходитимуть практику в ЗМІ, з якими встановилися тісні партнерські відносини, чиї керівники є стейкхолдерами нашої освітньої програми і долучаються до удосконалення освітнього процесу за спеціальністю «Журналістика»: Представництво «РФІ/РЛ, Інк.» (Радіо Свобода) (м.Київ), ТОВ «Інформаційне агентство «АйТіВі» (м.Ірпінь), ТОВ «Редакція журналу «Дивослово» (м.Київ), Комунальне підприємство «Редакція газети «Сільські новини», ТОВ телерадіокомпанія «ЛАЙК ТВ» (м.Шепетівка Хмельницька обл.), ТОВ «Газета «Бучанські новини» (м.Буча), ТОВ «Інформаційна агенція «Погляд» (м.Буча).

Переконані, практика стане для студентів черговою сходинкою у професійному зростанні.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *