МІЖНАРОДНИЙ ПОДАТКОВИЙ КОНГРЕС в УДФСУ

МІЖНАРОДНИЙ ПОДАТКОВИЙ КОНГРЕС в УДФСУ

3 грудня 2020 р. в Університеті державної фіскальної служби України відбувся Міжнародний Податковий он-лайн конгрес “Управління публічними фінансами та проблеми забезпечення національної економічної безпеки”.

Он-лайн конгрес надав можливість прямого спілкування науково-педагогічних працівників вишів і установ України та зарубіжжя, а також двостороннього інтерактивного обговорення в мережі актуальних та проблемних питань економіки, права та гуманітарно-освітньої сфери.

Панельна дискусія навчально-наукового інституту гуманітарних наук  «Гуманітарно-освітні та соціально-політичні процеси в контексті сталого розвитку: національний та глобальний виміри» стала насиченим майданчиком наукових дискусій. Яскравим гостем конгресу стала Лук’янець Валентина Станіславівна, кандидат юридичних наук, доцент кафедри правничої лінгвістики Національної академії внутрішніх справ, яка прийняла  запрошення кафедри сучасних європейських мов та виступила із доповіддю “Гуманітарно-освітні аспекти у формуванні правничої компетентності у фахівців закладів вищої освіти”. Особливе враження справив виступ англійською мовою  Отуоньє Джой Чідінми,  кандидата культурологічних наук, доцента кафедри сучасних європейських мов УДФСУ, а тема її доповіді  “Modern Methodology for teaching Foreign Languages, in East European Countries” виявилася дуже актуальною.

Он-лайн конгрес сприяв пошуку наукових рішень, поширенню  практичних наслідків та став своєрідною платформою, на якій теорія гуманізації неухильно втілюється на практиці. З точки зору змісту цей захід відрізнявся виключно широким колом питань і високим професійним рівнем учасників.  Варто відзначити високий науковий та організаційний рівень проведеної конференції, який був забезпечений завдяки кропіткій роботі організаторів.

Бажаємо всім учасникам подальших наукових та творчих здобутків, натхнення та можливостей для проведення таких важливих та яскравих наукових заходів!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *