Студент УДФСУ Яків Хаммо став бронзовим призером змагань з дзюдо Masters

Студент УДФСУ Яків Хаммо став бронзовим призером змагань з дзюдо Masters

Студент Навчально-наукового інституту спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації Університету державної фіскальної служби України Яків Хаммо, який виступає у ваговій категорії понад 100 кілограмів, став бронзовим призером турніру з дзюдо світової серії Masters-2021, який пройшов у Досі (Катар).

На шляху до бронзи спортсмен здолав 4 суперників, зокрема, переміг словенця Драгіко Віто, японця Харасаву Хісайосі, бразильця Давіда Моура, але у півфіналі поступився французу Тедді Рінеру. 

У змаганнях за бронзу український дзюдоїст переміг Темура Рахімова з Таджикістану. У підсумку, Яків Хаммо посів ІІІ місце на турнірі в Досі та приніс Україні ІІ бронзову медаль. Зазначимо, що ця медаль стала для нього І на турнірах Masters, а в історії українського дзюдо серед чоловіків така медаль – лише ІІ, після Георгія Зантарая, який у 2015 році виборов золото на змаганнях серії у Марокко.

Нагадаємо, що 25 січня 2020 року Яків Хаммо завоював бронзову медаль в турнірі світової серії Гран-прі IJF, що пройшов в Тель-Авіві. Коли спортсмен ділився емоціями від змагання, підкреслив, що «найголовніше – воля до перемоги». 

Університет вітає студента з бронзовою перемогою та бажає міцного спортивного здоров’я і подальших перемог!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *