В УДФСУ відбувся методичний семінар-тренінг для підвищення компетенції працівників

В УДФСУ відбувся методичний семінар-тренінг для підвищення компетенції працівників

В Університеті державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) розпочали підвищення компетенції науково-педагогічних працівників УДФСУ щодо розробки та оформлення навчально-методичної документації, що регламентує освітній процес. 

 Саме тому, навчально-методичним відділом було проведено перший семінар-тренінг «Розробка та затвердження робочої програми навчальної дисципліни», який відбувся на платформі дистанційного навчання MOODLE. Головна мета заходу – сприяння розвитку методичної обізнаності академічної спільноти, а також розробка якісного навчально-методичного забезпечення освітнього процесу, яке б повністю відповідало сучасним вимогам і програмним цілям підготовки здобувачів вищої освіти.

Участь у заході взяли більше 70 викладачів, методистів та фахівців УДФСУ. Учасники обговорили підходи до нової форми навчально-методичного забезпечення для студентів – силабусу, формування та оприлюднення якого є актуальним завданням для викладачів УДФСУ. Також, було розглянуто питання подальшого втілення компетентнісного підходу при  реалізації  освітніх програм та зосередження освітнього процесу на результат навчання.

Нагадаємо, що в УДФСУ обговорили організацію освітнього процесу в ІІ семестрі. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *