В УДФСУ відзначили Всесвітній день боротьби з раком

В УДФСУ відзначили Всесвітній день боротьби з раком

В Університеті державної фіскальної служби України відзначили Всесвітній день боротьби з раком. День проголошений Міжнародним союзом проти раку або UICC та відзначається щорічно 4 лютого. Мета цього дня в усьому світі – підвищення обізнаності людей про рак як один із найстрашніших і згубних захворювань нашої сучасної цивілізації. Залучаючи увагу до запобігання, виявлення та лікування цього захворювання, можна домогтися гарних результатів, а в деяких випадках і повного одужання.

Саме тому, в УДФСУ було проведено виховні години та естафети до цього дня. Зокрема, Навчально-науковому інституті обліку, аналізу та аудиту було проведено виховну годину у режимі он лайн для студентів І курсу «Превентивна медицина. Попереджений, отже, захищений!». Учасники дізналися про суть та форми превентивної медицини щодо профілактики онкологічних захворювань, про необхідність регулярних різнобічних медичних оглядів та про важливість здорового способу життя. А в Навчально-науковому інституті права провели естафету та передали її іншим інститутам. Головна умова – не залишитися осторонь, підтримати рожевою стрічкою, адже тільки разом можна перемогти, вважають студенти.

У Всесвітній день боротьби з раком медики закликають громадян до свідомого ставлення до свого здоров’я та своєчасного звернення до лікарів для діагностування недуги на ранніх стадіях. А в УДФСУ закликають проходити обстеження вчасно та берегти своє здоров’я.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *