26 січня 2021 р. відбулося засідання клубу «Майбутній психолог» на  тему: “Самооцінка особистості: технології її підвищення” (ведуча: Л.М.Клевець)

26 січня 2021 р. відбулося засідання клубу «Майбутній психолог» на тему: “Самооцінка особистості: технології її підвищення” (ведуча: Л.М.Клевець)

«Якщо ви складаєте собі невелику ціну,

світ не запропонує вам ані на копійку більше»

Оноре де Бальзак

 На зустрічі 26 січня 2021 року майбутні психологи дізналися про важливість самооцінки в житті людини і опанували технології її корекції. Визначили, що самооцінка – це психологічно особистісне утворення свідомості людини, яке надає їй можливість оцінити свої фізичний та духовний стани, активність, власні можливості, свою спрямованість, суспільну значущість, свої відносини із зовнішнім світом, іншими людьми та соціальними групами. Дізналися, що саме самооцінка є обов’язковою умовою реалізації самоконтролю та самовдосконалення. 

Майбутні психологи усвідомили вплив самооцінки на взаємини людини з оточенням, на ефективність діяльності  та розвиток особистості.

Оскільки самооцінка є важливою рисою кожної особливості й регулятором поведінки, над її удосконаленням варто систематично працювати. Про технології психологічної корекції самооцінки докладно розповіла лектор Любов Клевець. Також лектор зазначила, що самооцінка характеризується: динамічністю, поступовим розвитком у процесі життя та вперше її ознаки проявляються у дошкільному віці і відбувається під впливом оцінок інших людей, формується в результаті зіставлення образу «Я» реального з образом «Я» ідеального.

Тема наступного заняття, яке відбудеться 16 лютого о 17.00: «Емоційний інтелект»

Чекаємо вас на наступних засіданнях за активним посиланням: http://org.nusta.edu.ua/b/adm-n47-tqn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *