Студенти УДФСУ дізналися як стати підприємцями: відбулася онлайн-лекція «Інноваційна екосистема: можливості для студентів»

Студенти УДФСУ дізналися як стати підприємцями: відбулася онлайн-лекція «Інноваційна екосистема: можливості для студентів»

В Університеті державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) відбулася онлайн-лекція для студентів «Інноваційна екосистема: можливості для студентів». Захід провели представники стартап-екосистеми України – Український фонд стартапів та мережа академічних стартап-інкубаторів YEP. Мета заходу –  ознайомити студентів із стартапами та новими можливостями, які вже дають перші результати.

Участь у зустрічі взяли понад 100 студентів УДФСУ, які дізналися, як стати підприємцями та залучити грантові кошти для своїх інноваційних ідей.

Спікерами онлайн-лекції були: менеджер Українського фонду стартапів Евеліна Комарницька, засновник та СЕО YEP Андрій Заікін та доцент кафедри економіки підприємства УДФСУ Ольга Марченко.

Учасники онлайн-зустрічі мали змогу не лише почути цікаву інформацію від спікерів, а й задати питання та отримати вичерпні відповіді на них. Зауважимо, що це була перша зустріч у рамках співпраці, але не остання. Захід отримав підтримку серед студенства і зацікавив велику аудиторію, саме тому, за сприяння в.о. ректора Антона Монаєнка, планується проведення низки таких лекцій на актуальні теми сьогодення.

Довідково: Ті, хто не зміг долучитися до лекції, чи планує переглянути її ще раз, залишаємо посилання на відеозапис.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *