В УДФСУ провели семінар-тренінг «Булінг і мобінг: причини, наслідки, допомога»

В УДФСУ провели семінар-тренінг «Булінг і мобінг: причини, наслідки, допомога»

В Університеті державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) провели семінар-практикум «Булінг і мобінг: причини, наслідки, допомога», участь в якому взяли проректорка з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та інвестицій Наталія Мацелюх, заступниця завідувачки відділу організації виховного процесу та соціальних питань Лариса Нікітіна, куратори студентських груп та курсантських взводів. Захід провели практичні психологині відділу організації виховного процесу та соціальних питань Наталія Давиденко та Наталія Костевська, з метою профілактики булінгу у закладі вищої освіти. 

Під час зустрічі учасники розкрили поняття: «Булінг і мобінг», визначивши основні причини їх виникнення. Важливу увагу приділили формуванню навиків відповідальної та безпечної поведінки здобувачів вищої оствіти. Також присутні обговорили шляхи виходу із складних ситуацій. Зауважимо, що під час семінару використовувались тренінгові вправи, обговорення в малих групах та аналіз складних ситуацій.

Підкреслимо, що за психологічною допомогою можна звертатися до Медичного центру УДФСУ (каб.104), та за номерами телефонів 0980088911 (Наталія Давиденко), 0671946509 (Наталія Костевська).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *