В.о. ректора Антон Монаєнко зустрівся з колективом ННІ гуманітарних наук

В.о. ректора Антон Монаєнко зустрівся з колективом ННІ гуманітарних наук

У перший день весни, 1.03.2021 р., в рамках декади Навчально-наукового інституту гуманітарних наук відбулася зустріч в.о. ректора А.О. Монаєнка з колективом інституту.

Під час зустрічі Антон Олексійович окреслив своє бачення подальшого розвитку Університету та завдань, які постають перед колективом Навчально-наукового інституту гуманітарних наук. Насамперед, як було наголошено очільником Університету, це питання якісної організації профорієнтаційної роботи з урахуванням можливостей, які відкрилися після підписання Меморандуму про співпрацю Університету з Ірпінською міською радою.

Крім цього, важливо, розвиваючи Університет, формувати його імідж як закладу вищої освіти з новим брендом – Державний податковий університет.

Нагальним завданням є і активізація участі професорсько-викладацького складу в науково-консультаційних радах при центральних органах виконавчої влади за економічним, фінансовим, податковим, митним та іншими напрямами.

Не залишилися поза увагою і питання організації практики наших студентів на базі стейкхолдерів – органів державної влади України, а також необхідність розвитку та урізноманітнення студентського життя в Університеті.

На численні, актуальні для обговорення в рамках цієї зустрічі, запитання співробітників інституту в.о. ректора дав вичерпні відповіді, акцентувавши, що найважливішим багатством нашого Університету є насамперед його викладачі, тому їх саморозвиток буде серед пріоритетів.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *