В УДФСУ відбувся черговий День відкритих дверей

В УДФСУ відбувся черговий День відкритих дверей

В Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) відбувся День відкритих дверей у форматі онлайн. На зустріч зареєструвалося 182 учасники із різних куточків України, найбільше відвідувачів було із Донецької, Житомирської, Волинської та Київської областей, а також із міста Київ. Спеціально запрошеною гостею заходу стала заступниця голови Державної аудиторської служби України (Держаудитслужба) Галина Вашека.

Традиційно, розпочав захід в.о. ректора УДФСУ Антон Монаєнко, який розповів про особливості університету, як єдиного закладу вищої освіти, підпорядкованого Міністерству фінансів України, а також про можливості, які створюють в університеті для студентів.

Про можливості працевлаштування розповіла гостя Галина Вашека. Вона зазначила, що нещодавно УДФСУ та Держаудитслужба вийшли на новий рівень співпраці і у їхній організації радо чекають студентів на стажування, а в подальшому і на роботу. «Ми запрошуємо студентів на практику, яка відбувається під керівництвом наших висококваліфікованих фахівців. Студент, умовно кажучи, стає співробітником служби і виконує практично всі обов’язки та завдання, які виконують ревізори та аудитори. Робота у нас дуже цікава і є стартом для працевлаштування в інших органах. Наші фахівці уже працюють і в Рахунковій палаті, і в Міністерстві фінансів України, а деякі – за кордоном в провідних аудиторських компаніях. Тому, запрошуємо вас до університету на навчання, він гарний, дає якісну освіту і багато знань, і чекаємо у стінах Державної аудиторської служби України!», – підсумувала Галина Вашека.

Також, присутні отримали ґрунтовні роз’яснення щодо новацій вступної кампанії 2021 року, ознайомилися із спеціальностями, освітніми програмами та перевагами навчання, мали змогу побачити навчальний заклад зсередини під час відеоекскурсій від директорів Навчально-наукових інститутів (далі – ННІ) і Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції (далі – ФПМ).

Після цього, кожний учасник зміг перейти за посиланням на кафедри ННІ та ФПМ, щоб детальніше ознайомитися із спеціальностями, які цікавлять, а також прослухати змістовні тренінги, цікаві майстер-класи та захоплюючі вікторини.

Запрошуємо на навчання до УДФСУ! Обирайте найкраще!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *