Юрклініка УДФСУ успішно презентувала свої розробки у сфері захисту прав споживачів фінансових послуг на Весняному Форумі АЮКУ 2021

Юрклініка УДФСУ успішно презентувала свої розробки у сфері захисту прав споживачів фінансових послуг на Весняному Форумі АЮКУ 2021

Представники Навчально-практичної лабораторії «Юридична клініка» Університету державної фіскальної служби України (УДФСУ) на чолі із заступником завідувача лабораторії, членом Правління Асоціації юридичних клінік України  Тетяною Шолковою взяли участь у Весняному Форумі Асоціації юридичних клінік України 2021.

Під час заходу учасники презентували свої розробки у сфері захисту прав споживачів фінансових послуг, а також взяли участь у воркшопах, майстер-класах з консультування, правопросвіти та діджиталізації роботи юридичних клінік, зокрема:  

  • енерджайзер Kahoot «Знавець фінансових послуг»;
  • воркшоп «Фінансові лайфхаки: розумний кредит»;
  • воркшоп «Ти і фінанси: Хто Кого?»;
  • воркшоп «Фінансові перегони»;
  • огляд комп’ютерної гри Safe Income Simulator, розробленої Юридичною клінікою УДФСУ, яку можна випробувати ТУТ, поки що розроблена версія для ПК, мобільна версія – в розробці.

Також, на форумі було презентовано навчально-методичний посібник для проведення занять з практичного права «Street law: Захист прав споживачів у сфері фінансових послуг», до якого увійшли найкращі методичні розробки юридичних клінік України, серед яких і розробка студентів-консультантів Юридичної клініки УДФСУ «Платіжні картки для юних і незалежних».

Крім цього, Юридична клініка УДФСУ успішно презентувала навчальний посібник «Захист прав споживачів фінансових послуг на деокупованих територіях України», який розробила спільно з колективом кафедри фінансового права Навчально-наукового інституту права УДФСУ. Посібник можна скачати ТУТ.

Нагадаємо, нещодавно УДФСУ та «Українська асоціація фінтех та інноваційних компаній» розпочали співпрацю, важливим напрямком якої є взаємодія з Юридичною клінікою УДФСУ щодо захисту прав споживачів фінансових послуг.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *