Відбувся День відкритих дверей на кафедрі сучасних європейських мов

Відбувся День відкритих дверей на кафедрі сучасних європейських мов

13 березня 2021 в Університеті державної фіскальної служби України в режимі онлайн відбувся День відкритих дверей. Кафедра сучасних європейських мов провела низку заходів. Спілкування з гостями вебінару розпочала доцент кафедри викладач німецької мови Петрова Ірина Павлівна. Вона розповіла старшокласникам чому варто вивчати німецьку мову, поділилася досвідом закордонного стажування  та розповіла цікаві факти про німців, Німечинну та її вплив на світову спільноту.

 Презентація 035 “Філологія” розповіла про професію перекладача та висвітлила переваги навчання в Університеті державної фіскальної служби України.

Демонстрація англомовного промо ролика про Університет ДФСУ та кафедру сучасних європейських мов яскраво показала сам процес навчання.

Завершила програму заходів інтерактивна вікторина “Англійський марафон”. Вікторина надала змогу всім учасникам позмагатися у знанні мови в інтерактивній формі.

Всі учасники позитивно оцінили заходи та активно приймали участь про що свідчать коментарі. Грачова Ксенія, учениця 11 класу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 м. Ірпеня зазначила, що було дуже цікаво. 

Мануїлова Лія, учениця 11 класу Широківської ЗОШ I-III ступенів, подякувала за цікаво проведений час.

 Всього на вебінар завітали понад 20 майбутніх вступників, які зацікавилися спеціальністю “Філологія”.

Чекаємо на навчання абітурієнтів – 2021!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *