Відбулася чергова лекція ФінТех Лабораторії. Студентам та викладачам  презентовано платформу «Фінскарга»

Відбулася чергова лекція ФінТех Лабораторії. Студентам та викладачам презентовано платформу «Фінскарга»

У рамках співпраці Університету державної фіскальної служби України (УДФСУ) та громадської спілки «Українська асоціація фінтех та інноваційних компаній» (Асоціація) відбулася друга онлайн-лекція ФінТех Лабораторії, під час якої було презентовано платформу «Фінскарга».
Участь в заході взяли колектив Навчально-практичної лабораторії «Юридична клініка» та представники кафедри фінансового права Навчально-наукового інституту права УДФСУ.
Спікером онлайн-лекції був заступник голови правління Асоціації Руслан Костетський, який розповів студентам та викладачам про особливості роботи з платформою «Фінскарга» та можливості, які вона надає.
У рамках співпраці планується відбір студентів та викладачів, які будуть працювати з платформою «Фінскарга» і відповідні навчання. Після цього учасники зможуть надавати консультації щодо захисту прав споживачів фінансових послуг, а також давати правові поради щодо складання скарг.
Планується, що студентам, які будуть працювати на платформі «Фінскарга», будуть надавати заохочення, а кращих із них буде рекомендовано на практику з можливістю подальшого працевлаштування до фінансових установ членів Асоціації.
Нагадаємо, нещодавно ФінТех Лабораторія провела ознайомчу лекцію для студентів УДФСУ, під час якої учасники дізналися про те, що таке ФінТех Лабораторія та які її цілі, а також отримали нові знання про створення проєктів, розробку готового продукту, втілення креативних ідей в життя та заснування власного стартапу.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *