УДФСУ та ТОВ «Фінансово-бухгалтерський сервіс» розпочали співпрацю

УДФСУ та ТОВ «Фінансово-бухгалтерський сервіс» розпочали співпрацю

Університет державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) та Товариство з обмеженою відповідальністю «Фінансово-бухгалтерський сервіс» (далі – ТОВ «ФБС»)  підписали Меморандум про співпрацю. Мета взаємодії – обмін інформацією і досвідом в межах відповідальних функцій і повноважень, залучення студентів в практику з бухгалтерського обліку в автоматизованій програмі 1С під керівництвом практикуючих професіоналів бухгалтерсько-фінансової справи.

Участь у заході взяли в.о. ректора УДФСУ Антон Монаєнко, заступник директора Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи Максим Житар, директор ТОВ «ФБС» Наталія Лизогуб, а також директор з розвитку ТОВ «ФБС» Катерина Скринник.

Під час зустрічі були обговорені головні напрямки роботи, зокрема:

  • залучення досвідчених професіоналів компанії ФБС у процес розробки практичних занять та менторство;
  • популяризація діяльності сторін;
  • впровадження виробничої та переддипломної практик для здобувачів вищої освіти;
  • проведення тематичних зустрічей зі здобувачами вищої освіти на теми сучасних трендів в бізнес-середовищі;
  • організація та проведення практик з використання сучасного програмного забезпечення у сфері обліку і фінансового менеджменту.

Зауважимо, що у рамках цього Меморандуму в травні вже планується проведення гостьової лекції «Сучасний запит бізнес середовища у сфері фінансового аналізу у результаті діяльності бізнесу» з метою залучення студентів до практичної діяльності.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *