В УДФСУ відбувся перший випуск магістрів ННІ спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації

В УДФСУ відбувся перший випуск магістрів ННІ спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації

В Університеті державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів магістрів Навчально-наукового інституту спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації (далі – ННІ СФБПР). Це визначна подія в стінах вишу, адже за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт» випуск магістрів відбувся вперше.

Участь в заході взяли перший проректор з навчально-методичної та виховної роботи Олег Шевчук, директор ННІ СФБПР Ігор Малинський, а також науково-педагогічний колектив інституту. Почесними гостями заходу стали випускник УДФСУ, заслужений майстер спорту України з вільної боротьби Валерій Андрійцев та президент Міжнародної та Всеукраїнської федерацій «Фрі-файту» Андрій Старовойт.

Розпочався випуск магістрів з виконання Державного Гімну України, після чого адміністрація та гості університету привітали випускників зі святом та розпочали церемонію вручення дипломів, серед яких 3 диплома з відзнакою та 24 – загального зразка.

Відмітимо, що урочистості пройшли з дотриманням всіх протиепідемічних норм та соціальної дистанції. Не зважаючи на такі умови, святкова атмосфера збереглась, адже це дійсно важливий день в житті кожного випускника та історичний для УДФСУ.

Вітаємо магістрів ННІ СФБПР! Успіхів вам у всіх починаннях! Не зупиняйтеся на досягнутому та пам’ятайте свою Alma Mater!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *