Відбувся останній в цьому навчальному році День відкритих дверей

Відбувся останній в цьому навчальному році День відкритих дверей

В Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) провели останній в цьому році День відкритих дверей в режимі онлайн. Участь на зустріч зареєструвалися майже 500 учасників з різних куточків України, які обирають майбутню професію та заклад вищої освіти, що готує відповідних фахівців. Найбільше гостей було із Житомирської, Рівненської, Волинської, Чернігівської, Полтавської, Львівської, Тернопільської, Кіровоградської, Луганської, Херсонської та Київської областей, а також із міста Київ.

Відкриваючи захід, в.о. ректора Антон Монаєнко розповів присутнім про унікальність УДФСУ, який пройшов тернистий, втім успішний шлях від звичайного технікуму до провідного вишу країни і наголосив, що в університеті дбають не тільки про те, щоб студенти отримували якісні освітні послуги і цінні знання, а й практичні навички. Спеціально запрошеною гостею заходу стала Перший заступник Голови Державної податкової служби України Наталія Рубан, яка розповіла присутнім про перспективи працевлаштування та презентувала Департаменти відомства.

Також, учасники заходу отримали ґрунтовні роз’яснення щодо новацій вступної кампанії 2021 року, ознайомилися із спеціальностями, освітніми програмами та перевагами навчання. Після цього, кожний учасник зміг перейти за посиланням на кафедри Навчально-наукових інститутів та Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції, щоб детальніше ознайомитися із спеціальностями, які цікавлять, а також прослухати змістовні тренінги, цікаві майстер-класи та захоплюючі вікторини.

Запрошуємо на навчання до УДФСУ! Обирайте найкраще!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *