У податковому університеті представили нового в.о. ректора: змінам бути!

У податковому університеті представили нового в.о. ректора: змінам бути!

Сьогодні, 29 квітня, Міністр фінансів України Сергій Марченко та державний секретар Міністерства фінансів України Дмитро Самоненко представили нового в.о. ректора колективу Університету державної фіскальної служби України.

За словами Міністра навчальний заклад у перспективі повинен увібрати кращий практичний досвід провідних вітчизняних та зарубіжних університетів, досягти значних наукових досягнень. Мета перебудови діяльності нового університету – перезавантаження, максимальне сприяння розвитку фінансових технологій та цифрової економіки в Україні, включаючи підготовку і перепідготовку кадрів для фінансової системи України, Бюро економічної безпеки. Передбачається партнерство університету з Міністерством фінансів України зробити націленим на об’єднання й координацію зусиль, ресурсів, рівність участі кожної зі сторін та спільну відповідальність за результати діяльності.

Зокрема, Сергій Марченко зазначив: «Міністерство фінансів України буде допомагати формувати стратегію, місію, цінності та цілі. Податковий університет має бути в авангарді кращих університетів України. Тут є необхідна база, є необхідні знання, є необхідні люди. Я сподіваюся на підтримку тих, хто хоче змін, тих, хто дійсно може і хоче змінюватися».

В.о. ректора Університету державної фіскальної служби України Валентина Унинець-Ходаківська у зверненні до колективу повідомила, що найближчим часом має бути розроблена і обговорена Стратегія розвитку університету до 2030 року на всіх рівнях управління закладу, визначено коло завдань і напрямів розвитку, підготовлено проекти для участі в наукових та освітніх програмах, подано заявки на гранти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *