УДФСУ отримав дистанційний доступ до ресурсів платформи ScienceDirect

УДФСУ отримав дистанційний доступ до ресурсів платформи ScienceDirect

Університет державної фіскальної служби України (УДФСУ) отримав можливість дистанційно користуватися ресурсами (електронними книгами) мультидисциплінарної повнотекстової платформи ScienceDirect.

Заявку до Державної науково-технічної бібліотеки України було подано Науковою бібліотекою УДФСУ з метою забезпечення можливості повноцінного використання ресурсу в умовах карантинних обмежень, а також на виконання умов, зазначених у листі Міністерства освіти і науки України від 16.04.2021 № 1/9-198.

Відтепер науково-педагогічні працівники та співробітники УДФСУ мають можливість працювати з ресурсами платформи ScienceDirect відділено, за умови використання під час реєстрації корпоративної електронної пошти (…@nusta.edu.ua).

Ресурсами платформи ScienceDirect можна скористатися як за прямим посиланням https://www.sciencedirect.com/, так і через сайт Наукової бібліотеки УДФСУ http://library.nusta.edu.ua/  у рубриці Передплачені ресурси/Наукометричні бази.

Деталі та інструкція щодо віддаленого використання платформи за посиланням: https://bit.ly/3uydbuP. У разі виникнення запитань щодо налаштування доступу та використання ресурсів звертайтеся за консультацією до Наукової бібліотеки УДФСУ (кабінет 366 корпусу С, електронна пошта – 25.01@nusta.edu.ua).

Нагадаємо, що науково-педагогічні працівники УДФСУ мають змогу використовувати у проведенні наукових досліджень понад 39 тис. електронних книг колекції All Access Books одного з провідних видавництв світу Elsevier, які доступні на платформі ScienceDirect у рамках передплаченого доступу.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *