Юридична клініка УДФСУ провела тренінг для студентів Університету третього віку «СВІТ»

Юридична клініка УДФСУ провела тренінг для студентів Університету третього віку «СВІТ»

В Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) відбувся тренінг для студентів Університету третього віку «СВІТ» (УТВ «СВІТ») на тему «Електронний цифровий підпис». Захід провели члени Навчально-практичної лабораторії «Юридична клініка» УДФСУ разом з викладачами кафедри фінансового права Навчально-наукового інституту права та членами Наукового товариства студентів та курсантів кафедри фінансового права «Фінансовий юрист».

Спікером тренінгу була студентка-консультантка Юридичної клініки УДФСУ Ольга Ариштевич, яка ознайомила студентів третього віку з поняттям електронного цифрового підпису, його особливостями, класифікацією та застосуванням. Крім цього, учасники тренінгу дізналися як і де можна отримати електронний цифровий підпис, а також про особливості його зберігання. 

Нагадаємо, що УТВ «СВІТ» функціонує в університеті з метою надання освіти слухачам впродовж усього життя, підвищення кваліфікації студента, підвищення рівня правової, економічної та соціальної грамотності, організації культурно-просвітницької роботи та дозвілля для людей поважного віку.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *