ГУ ДПС у м. Києві запрошує студентів та випускників УДФСУ на роботу

ГУ ДПС у м. Києві запрошує студентів та випускників УДФСУ на роботу

Головне управління Державної податкової служби у місті Києві (ГУ ДПС у м. Києві) запрошує студентів та випускників Університету державної фіскальної служби України (УДФСУ) на посади державної служби в різні структурні підрозділи органу. 

Серед напрямів роботи, які пропонуються студентам та випускникам університету, вакансії в підрозділах, що займаються питаннями податкового боргу, податку на додану вартість, податковими перевірками та юридичним напрямом. 

Зазначимо, що завдяки плідній співпраці УДФСУ та ГУ ДПС у м. Києві, у лавах Державної податкової служби України вже працює багато студентів та випускників університету. Також, студенти УДФСУ мають унікальну можливість бути учасниками дуальної форми навчання, що дає змогу навчатися та одночасно застосовувати отримані знання на практиці під керівництвом досвідчених фахівців податкової служби міста Києва.

Перегляньте презентаційні матеріали про діяльність, місію, завдання та організаційну структуру ГУ ДПС у м. Києві. І не втрачайте можливості стати частиною команди податкової служби  та здобути безцінний досвід!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *