В УДФСУ відбулась наукова дискусія «Фінансові інструменти та їх оцінка»

В УДФСУ відбулась наукова дискусія «Фінансові інструменти та їх оцінка»

В Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) відбулась наукова дискусія «Фінансові інструменти та їх оцінка». Організаторами заходу стала кафедра бухгалтерського обліку.

Учасники мали на меті заслухати та обговорити в межах дискусії наукової доповіді стратегічного партнера кафедри бухгалтерського обліку Рогозного Сергія Анатолійовича директора ТОВ «СТАРТ», сертифікованого аудитора та бухгалтера, очільника комітету фінансів та фінансової звітності Федерації професійних бухгалтерів та аудиторів України. 

Учасниками заходу були викладачі кафедри бухгалтерського обліку, аспіранти спеціальності 071 – Облік і оподаткування. Основними питаннями наукової дискусії були теми пов’язані з методологією оцінки та відображення у фінансовій звітності фінансових інструментів за міжнародними стандартами фінансової звітності (IFRS).

Зокрема, слухачів зацікавила доповідь Сергія Рогозного стосовно використовування визнання сучасних фінансових інструментів, яка охопила значний інформаційний простір.

Тісна співпраця кафедри бухгалтерського обліку з Федерацією професійних бухгалтерів та аудиторів України (ФПБАУ), з представниками бізнесу, з висококваліфікованими експертами в галузі міжнародних стандартів, відкриває нові перспективи і можливості для розвитку освітньої діяльності та є одним з важливих драйверів у наукових дослідженнях аспірантів і професійній діяльності викладачів.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *