В УДФСУ провели студентський круглий стіл «Фінансово-економічні аспекти розвитку держави»

В УДФСУ провели студентський круглий стіл «Фінансово-економічні аспекти розвитку держави»

19 травня 2021 року за ініціативи кафедри фінансів імені Л.Л. Тарангул Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи Університету державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) було проведено студентський науковий круглий стіл «Фінансово-економічні аспекти розвитку держави». Захід пройшов у онлайн режимі з метою залучити студентів до наукової роботи щодо досліджень фінансово-економічних аспектів розвитку держави.

У роботі круглого столу взяли участь студенти та представники кафедри фінансів імені Л.Л. Тарангул УДФСУ, які обговорили актуальні питання, а саме:

  • корпоративні фінанси: проблеми та перспективи інноваційного розвитку;
  • сучасні тенденції фінансів домогосподарств України;
  • актуальні питання розвитку публічних фінансів України;
  • розвиток фінансових ринків та інституцій в умовах міжнародної інтеграціїї.

У ході дискусії присутні обговорили пріоритетні напрями, які потребують ретельного дослідження та розвитку, а саме сучасні фінансово-економічні аспекти розвитку держави, регіонів та суб’єктів господарювання, а також соціально-економічну та інвестиційну політику держави в умовах трансформації публічного управління

За результатами студентського наукового круглого столу учасники дійшли висновку, що в умовах сучасних процесів глобалізації та інтеграції фінансово-економічна система України є складною та багатоаспектною, вона потребує нових підходів і рішень в регулюванні та управлінні.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *