В.о. ректора Валентина Унинець-Ходаківська представила УДФСУ на Міжнародному форумі «Публічне управління та інновації»

В.о. ректора Валентина Унинець-Ходаківська представила УДФСУ на Міжнародному форумі «Публічне управління та інновації»

Сьогодні у Львові розпочав свою роботу Міжнародний форум «Публічне управління та інновації». Захід відбувається у Національному університеті «Львівська політехніка» у форматах офлайн та онлайн.
В.о. ректора Університету державної фіскальної служби України (УДФСУ) Валентина Унинець-Ходаківська представила наш університет на заході в офлайн форматі та окресла програмні меседжі на панельній дискусії «Розвиток людського капіталу для реформ публічного управління».
У ході Форуму проходили майстер-класи та воркшопи, презентації проєктів та нових освітніх програм від поважних спікерів, обговорення питань кращих практик публічного управління та адміністрування, цифрових рішень в публічному управлінні та бізнесі, а також інноваційних освітніх програм підготовки державних службовців, смарт міста та смарт спеціалізації.
В.о. ректора Валентина Унинець-Ходаківська презентувала доповідь про стратегічний взаємозв’язок та перспективи цифрової економіки та кадрового потенціалу.
Валентина Унинець-Ходаківська переконана, що драйвером цифровізації, якого так бракує Україні, здатні стати якісно нові підходи до освіти. Вища освіта перестає бути звичайною послугою. Вона набуває нової якості, перетворюючись на творчий, інтерактивний процес, який базується на спільній діяльності науковців, практиків та студентів. Вищій школі слід виступити локомотивом в розробці нових методик навчання для підготовки кадрів нової формації, а державі – вжити необхідних організаційних та стимулюючих заходів для їх якнайшвидшого повсюдного впровадження. Лише за цієї умови діджиталізація буде плідною.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *